Екстри

Информация за услугите


Лоби бар

Лоби бара на хотела е на разположение на нашите клиенти 24 часа в денонощието. Заповядайте когато пожелаете.


Екскурзии

Заповядайте в старата българска столица – Велико Търново! Туристически услуги; интересна информация за всичко, което бихте желали да знаете за нашия град:
– туристическа обиколка и посещение с беседа на всички туристически обекти в града;
– посещения на църкви и манастири в архитектурния резерват Арбанаси и региона.


Звук и светлина

Не пропускайте възможността да наблюдавате спектакъла "Царевград Търнов – Звук и светлина" – една неповторима атракция, превърнала се в своеобразна емблема на града. Можете да заявите и гледате звук и светлина от специално предназначена за това ВИП ложа. Драматична музика, разноцветни светлини, светкавици, лазерни лъчи и звън от камбани са синхронизирани по уникален начин, за да разкажат бурната история на България. Потопете се в този мистичен свят, върнете се назад през вековете, преживейте моментите на възход и падение, битките с нашествиници, страданията на поробения народ и възторга на освобождението!


Доставка на храна в хотела

На разположение на гостите ни са менютата на едни от най-посещаваните ресторанти във града, където има богат избор от вкусно приготвени ястия. Поръчайте с безплатна доставка до хотела всичко, което пожелаете от нашите приятели от най-колоритните заведение в старопрестолната столица.


Кола под наем

Поръчайте кола под наем за вашите нужди докато сте във Велико Търново. Партньорите ни са с дългогодишен опит в отдаването на автомобили, като предлагат най-ниските цени на нашите гости. Разнообразието от джипове, транспортни и леки автомобили ви задоволят всяка ваша нужда.


Пералня

Ако имате нужда от пералня, не се притеснявайте. На Ваше разположение е пералнята на хотела, където може да оставите вашите дрехи и да не нарушавате почивката си.


Гладене

Ако трябва да се подготвите за важно събитие или вечеря може да оставите дрехите си за гладене в хотела. Забавлявайте се докато ние подготвим вашето облекло.